Het creatieve bloed kruipt bij ons waar het niet gaan kan. En dit willen graag met jullie delen. Wij ontwerpen, wij creëren voor diverse doeleinden en budgetten.


Decorontwerp

Decor is niet enkel een versiering het is een aanvulling op een theatervoorstelling, show, presentatie, opening. Het is een blikvanger. Iets waar de aandacht naar toe getrokken word. Tot leven laten komen. En daar kunnen wij jou bij helpen.


Vormgeven /design

Wij zijn vormgevers en geven graag een betekenis aan een design. Elk design heeft een eigen verhaal en ook die van jou.

Mogelijkheden:

Logo ontwerp

Flyers, brochures, posters, stickers

Illustraties 

Kleurplaten


Ontwerp

Wij ontwerpen en maken wat jij in je hoofd hebt. Van real life tot fantasie, van klein tot groot. Meubels, decorstukken, props, attributen, kostuums, handpoppen en meer. Wij denken in mogelijkheden en (bijna) niets is onmogelijk.


“ik heb het nog nooit gedaan. Dus ik denk dat ik het wel kan”


Veel van onze producten maken we gewoon omdat we het leuk vinden. Waarom stilzitten als je zoveel leuke dingen kunt doen en maken toch.


In onze website vind je regelmatig producten die wij te kopen aan bieden. Ik zou zeggen neem eens een kijkje.

(Webshop knop)


Kosten:

Wij werken graag klantgericht en proberen zoveel als mogelijk aan de wensen te voldoen. Daarom vragen wij om bij interesse zeker contact met ons op te nemen om een passende offerte te kunnen maken.


bezorgkosten worden bereken op basis van 0.30 cent per kilometer. Parkeerkosten zijn wanneer nodig voor de klant. Wanneer er een uur reistijd is bij het bezorgen. Dan rekenen wij €50.00 reistijd.