Mijn naam is Dymphna, eigenaresse van Just Dymph.
Samen met een team van professionals bieden wij “de klant”, jou dus

– All ELEMENTS OF LIFE –

Vaak hoor ik als reactie op het bedrijf; het is super leuk wat jullie te bieden hebben, maar waarom zoveel verschillende dingen?
Ik ga jullie dat in het kort proberen te vertellen ☺

Ik was als klein meisje al erg ondernemend en kon moeilijk stil zitten. Ik liet mij niet in een hoekje drukken en had een duidelijke mening. Niet altijd even makkelijk voor mijn ouders maargoed. Vond het leuk om groepjes op te richten waarmee je dan na schooltijd leuke dingen kon gaan doen. Ik was geen meisje, meisje. Ik was veel in de natuur te vinden. Hield van hutten bouwen, in bomen klimmen, maar vond het ook leuk om te dansen en toneel te spelen. Ik was echt een kind die graag het waarom wilde weten en niet alles als de waarheid aannam. Er was voor mij ook geen verschil tussen de “echte” wereld en de fantasie wereld. Wat maakte dat ik dingen met een ander oog zag en door sommige als dromer werd aangekeken. “Laat haar maar, dat gaat wel over” hoorde je dan als we in het bos liepen en ik bij een paddenstoel lag om te kijken of de kabouters thuis waren.


Ik leefde graag in een fantasie wereld vol met elfjes en toverdranken, maar vooral verschillende werelden. Al vroeg vond ik het interessant hoe het menselijk brein werkte. Als we door Amsterdam heen liepen waar ik voor het eerst in mijn leven een dakloze zag zitten. Liep ik daar niet met een boog om heen, maar vroeg ik mij af wie die man was en hoe hij daar terecht was gekomen. Niet alleen het geestelijke maar ook het lichamelijke, hoe werkt mijn lichaam.

Toen was daar de tijd dat je moest gaan kiezen. Wat wil je later worden als je later groot bent.
Ik kan je zeggen dat was voor mij geen makkelijk keuze. Ik wilde actrice, psychiater, dokter, dans juf, kunstenaar worden. Waarom kon ik niet alles doen wat ik leuk vond. Nee, dat was niet mogelijk. Je mocht maar één ding kiezen……zucht.

Na twee keer afgewezen te zijn op de dansacademi omdat ik te dik was en ik niet het niveau had om dokter worden, ben ik andere wegen ingeslagen om mijn doel te bereiken. Dit met veel steun van mijn ouders. Het was een lange en harde weg om te komen waar ik nu ben. Ook al heb ik niet “DE” academisch ’s gedaan die normaal gesproken gevraagd worden bij een sollicitatie. Na verschillende opleidingen, cursussen, workshops, een map vol diploma’s en vooral levens en werkervaring ben ik ben gekomen waar ik als kleine meisje wilde zijn. Ik heb nu een beroep waar ik werk met alle elementen van het leven.

Ik ben een docent op gebied van kunst en cultuur (denk aan dans, theater en beeldend).

Ik ben een coach voor kinderen en volwassenen.

Ik ben een masseuse in zowel de Oosterse als in de Westerse geneeskunst.

Ik ben een entertainer.

Ik ben een creator, een maker.

Ik ben een organisator.

Maar ook zeker moeder van twee fantastische jongens!


Kortom als je iets wilt maakt het niet uit hoe je er komt als je er maar komt. Zo lang jij je er prettig bij voelt. Je moet de dingen doen die jou gelukkig maken en niet omdat een ander het zegt. Mensen hebben altijd wel een mening en iedereen heeft een ander idee hoe het zou moeten. De maatschappij denkt veel te veel in hokjes en houd ervan om binnen de lijntje te kleuren.

Wij, het team van Just Dymph stappen juist uit de hokjes en kleuren graag buiten de lijntjes. Het maakt ons niet uit hoe je denkt, wat je denkt of wie jij bent.
Ik wil mensen laten zien dat je niet een recht pad hoeft te bewandelen als je iets wilt of met een maatje meer geen dansjuf kunt zijn. Alles kan, als je het maar wilt! Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en geen één weg is de beste of de mooiste. Dingen zijn te combineren, te vormen en te maken. Just Dymph kijkt niet naar de onmogelijkheden, maar naar de mogelijkheden op wat voor gebied dan ook.
Bij ons ben je meer dan een klant!

LIVE NOW

Leef, lach en geniet!