In de maatschappij waarin we nu leven is te veel stress. Het resulteert in te weinig ontspanning, slecht slapen, druk in je hoofd, het even niet meer weten en veel onrust. 

Bewust worden van wie je bent. Hoe je je voelt en waarom je dingen voelt. Waarom het niet gaat zoals jij zou willen dat het gaat. Dit zijn genoeg vragen om bij stil te staan. De eerste stap in de juiste richting is om deze vragen aan jezelf te stellen. Maar omdat zelf te doen in niet altijd even makkelijk.


Daarom heeft Just Dymph de Wellness & nutrition coaching voor zowel kinderen als volwassenen.

Bij de coaching word eerst gekeken wat de hulpvraag is. Doormiddel van gesprekken en oefeningen komen we bij de kern. We zoeken naar de disbalans tussen lichaam en geest. Ik werk vanuit een holistische visie. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar en hebben een grote invloed op je dagelijkse leven.


Mijn taak als coach is goed te luisteren. Vragen te stellen en je te confronteren door je in een spiegel te laten kijken. Dit om je bewust te laten worden en inzicht te laten krijgen. Maar vooral om weer zelf de touwtjes in handen te krijgen en controle te krijgen over jou eigen situatie. Het uitgangspunt is wel dat je zelf aan de slag gaat en zelf op ontdekkingstocht gaat.


Gun jezelf deze ontdekkingstocht en leer je eigen route te bepalen.

Lach, leef en geniet

LIVE NOW


Prijzen


Kennismaking 20 min gratis

                                                                                  Intake         60 min €  65.00

                                                                                 Coaching sessie  50 min                 €  50.00


Pakket:             5x50min           €225.00


Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.