Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!


Van elke gelegenheid en elk budget maken wij van Just Dymph een feestje om nooit meer te vergeten.

Wij gaan niet voor standaard maar voor een feestje anders als anders en tot in de puntjes geregeld. Wij denken niet in hokjes en daarom hebben wij ook geen vaste pakketten waar je uit kunt kiezen. In overleg stellen we jou feestje samen.

HET IS JOU FEEST !!!


Mogelijkheden:


Organisatie

Een feest of evenement organiseren is veel werk en soms onoverzichtelijk. Wij willen dit graag uit handen nemen en nemen de organisatie graag van je over.


Animatie

Wij komen graag als typetje de boel op stelten zetten, het publiek aan het dansen krijgen, een stuk verbeelding/fantasie en meer. Vooraf is er contact met de acteur die het typetje komt spelen om de wensen door te spreken en te kijken wat er mogelijk is. 


Decoratie

De ruimte omtoveren in een speciaal thema. Een ballonenboog of pilaar geeft al snel een feestelijke sfeer. Door de rode loper uit te rollen voel de gasten zich nog specialer. De mogelijkheden zijn heel divers en voor elk budget.


Schminken

Schminken is voor kinderen en volwassenen een aanvulling op elk feestje. Het design kan van een simpel vlindertje op de hand tot een hele metamorfose van het gezicht en/of lichaam. Schmink kan sierlijk maar ook heel feestelijk zijn of juist heel erg griezelig en spookie. De mogelijkheden zijn uiteenlopend. 

Voor elke gelegenheid kun je bij Just Dymph terecht voor een professionele face en/of bodypaint. Van (kinder)feestje tot Halloween. Van een bruiloft tot aan een individuele opdracht.


Glitterdesign

Glitterdesign ook wel glittertattoo genoemd. Een glitterdesign is voor jong en oud. Een design is aan te passen naar diverse thema’s. 


Hennadesign

Elk mens is uniek. Zo ook elk design.

Wij werken uit de vrije hand en mixen diverse stijlen. Buiten henna werken wij ook met Jagua. Jagua is een blauw/zwarte kleurstof wat aangebracht word op de huid. (GEEN ZWARTE HENNA. ZWARTE HENNA BESTAAT NIET!!!)


Balloncreaties

Bij ballonnen denkt iedereen gelijk aan een clown of een goochelaar.

Bij Just Dymph hebben we geen clown, maar wel super leuke ballonfiguren. We zijn in te huren om ballonfiguren te vouwen voor diverse gelegenheden. Met vouwballonen kun je echt van alles maken. Kijk maar eens naar het tv-programma Blow up. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Maar ook Ballonnenbogen en pilaren zijn eyecatchers op een feestje.


Workshops

Je kunt er ook voor kiezen om een workshop te laten geven. Er is geen betere manier om elkaar te leren kennen en plezier te hebben, door een activiteit met elkaar te ondernemen. De workshops van Just Dymph zijn divers en breed inzetbaar. Via de volgende linken kun je een kijkje nemen in ons aanbod.

ENTERTAINMENT

CREATIONS

BODY & MIND

BODY ART


Theatervoorstellingen 

Kijk, luister en speel mee !!!

Tijdens onze theatervoorstellingen laten we kinderen op speelse wijze kennismaken met theater. Niet stil zitten op een stoel, maar zingen, dansen en springen.


kosten

Omdat elke aanvraag anders is en er diverse mogelijkheden zijn is het niet vooraf mogelijk hier een prijs voor te geven.

Wij baseren de prijs op:

Locatie

Wat voor /gelegenheid/evenement/feest

Aantal personen

Wat zijn de wensen

Wij werken graag klantgericht en proberen zoveel als mogelijk aan de wensen te voldoen. Daarom vragen wij om bij interesse zeker contact met ons op te nemen om een passende offerte te kunnen maken.