Schminken de basis


Van klein tot groot, lief en eng bijna alles is mogelijk met schmink. Wil jij weten hoe? Dan gaan wij jou dat leren van stap tot stap. Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te kunnen doen.


Schminken een stapje verder


Wil je meer verdieping in hetgeen wat je geleerd hebt in de cursus ‘schminken de basis’, dan is ‘schminken een stap verder’ echt iets voor jou. One stroke, colourblocks, stencils en meer uitgebreide technieken komen aanbod.
Glitterdesign


Glitterdesign ook wel glittertattoo genoemd. Een glitterdesign is niet zomaar een plaatje plakken. Tijdens de workshop maakt je zelf je design en kies je zorgvuldig je kleuren. Een glitterdesign is voor jong en oud, man en vrouw. Een glitterdesign blijft bij een goed onderhoud 3 tot 7 dagen zitten. Een vereiste is wel dat je niet allergisch bent voor huidlijm.


kosten:

Omdat elke aanvraag anders is en er diverse mogelijkheden zijn is het niet vooraf mogelijk hier een prijs voor te geven.

Wij baseren de prijs op:


Wij werken graag klantgericht en proberen zoveel als mogelijk aan de wensen te voldoen. Daarom vragen wij om bij interesse zeker contact met ons op te nemen om een passende offerte te kunnen maken.