MASSAGES EN BEHANDELINGEN

Babymassage

De babymassage is onderverdeelt in twee manieren.
De baby komt samen met de ouder naar de praktijk en krijgt in een veilige en warme ruimte een fijne babymassage.
Workshop babymassage – de ouder/verzorgen geeft onder begeleiding en aanwijzingen zelf de babymassage.

Een babymassage helpt de baby bij kramp, verstoppingen en andere ongemakken. De massage stimuleert de zintuigen en de motorische en emotionele ontwikkeling van het kind. De massage kan extra waardevol zijn bij baby’s die te vroeg geboren zijn of een handicap hebben. De baby voelt zich na de massage veilig en gekend, het vergemakkelijkt de overgang van de baarmoeder naar de buitenwereld. Het helpt ook de ouder om meer zelfvertrouwen te krijgen, omdat je je eigen kindje beter leert te begrijpen door naar de lichaamstaal te kijken en zo kan gaan aanvoelen wat je kindje nodig heeft.


Kindermassage

Kindermassage is een manier om kinderen kennis te laten maken met ontspanning. Maar ook om hen te leren hoe ze kunnen ontspannen. Zeker in de moderne, snelle maatschappij waarin we nu leven, waarin er heel veel van een kind verwacht wordt. Er is aangetoond dat kinderen door massages beter slapen, groeien en leren.
Massage brengt een kind weer in balans, zorgt voor minder stress, een beter concentratievermogen en vergroot het zelfvertrouwen.
Er is gebleken dat door middel van kindermassage de stress en spierspanning bij kinderen afneemt. Het vergroot het zelfvertrouwen en het concentratievermogen verbetert.
Een massage is voor elk kind goed, maar vooral bij:

Overprikkeling

Stress en onrust

Lichamelijke pijn

Slaapproblemen

Overgevoeligheid, hoog sensitiviteit

Concentratieproblemen

Allergieën


De massages kunnen per keer verschillend zijn. dit is afhankelijk hoe het kind reageert op de behandeling. Het kind is de leidraad van de behandeling. Het kind bepaalt, niks moet (bijna) alles mag.

De ouder mag bij de massage aanwezig zijn als het kind zelf dit ook wil.

Kosten massages:

30 min: € 29,50
45 min: € 35,00
60 min: € 43,00