Kijk, luister en speel mee !!!


Tijdens onze theatervoorstellingen laten we kinderen op speelse wijze kennismaken met theater. Niet stil zitten op een stoel, maar zingen, dansen en springen.

Theater is een middel om mensen te laten verwonderen, na te laten denken en plezier te laten beleven. Het prikkelt de fantasie maar ook het oplossend vermogen en creativiteit.

Wij hebben diverse voorstellingen:

Meeleeftheater

Poppentheater

Interactieve poppenkastvoorstelling

Peutertheater

Jeugdtheater

Schoolvoorstellingen

Theatervoorstelling voor bedrijven


Mogelijkheden

Theatervoorstellingen zijn voor diverse locatie en doeleinden bij Just Dymph te boeken.

We hebben diverse voorstellingen met verschillende thema’s waaruit je zou kunnen kiezen. 


Onze schoolvoorstellingen hebben bijvoorbeeld een educatief karakter en in een thema die aansluit bij de thema’s die op school behandeld worden.

Teven vergroten kinderen hun vaardigheden, hun taalontwikkeling en inlevingsvermogen. Ze bevorderen hun sociale ontwikkeling en oefenen interactie. Voor meer informatie neem dan zeker contact met ons op.

zijn wij ook te boeken voor kinderfeestjes, evenementen, scholen en kinderdagverblijven. Er zijn vast thema’s, maar bieden ook voostellingen opmaat.

Wij bieden diverse vormen van theater. Uiteraard zijn deze vormen te combineren tot één voorstelling. Wij houden van een uitdaging en gaan door tot we de beste formule hebben.

De voorstellingen zijn aan te vullen met ons uitgebreide aanbod aan kinderanimatie zoals; Schminken, ballonfiguren, creatieve activiteiten en meer.