Henna is een rode natuurlijke kleurstof wat gemaakt word uit de bladeren van de hennaplant. Hennapasta geeft een oranje/bruine kleur af op de huid. De diepte van de kleur is afhankelijk van meerdere factoren. De plek waar het design geplaatst word. Hoe lang heeft de henna kunnen intrekken, maar ook de omgevingstemperatuur. De toepassing van deze kleurstof 


De toepassing van deze kleurstof was al bekend bij de oude Egyptenaren. Er zijn verschillende stijlen van hennaart bekend. Elk land heeft zijn eigen gewoonte en tradities


Henna is een natuurlijk product. De hennapoeder die wij gebruiken is biologisch en niet gevaarlijk.

We krijgen vaak de vraag of we ook zwarte henna hebben. Het antwoord is NEE !!! zwarte henna bestaat niet. Op vakantie zie je het vaak. Een mooie zwarte tekening op de huid. Dit is geen natuurlijke henna. Hier word een kleurstof aan toegevoegd wat gevaarlijk is en zelfs kunnen er brandwonden ontstaan.


Je kunt hennapasta op meerdere manieren opbrengen op de huid. Dit kan doormiddel van een puntzakje wat een cone genoemd word, knijp flesje of een spuit. 

Wanneer de richtlijnen goed gehanteerd worden kan een hennadesign 1 tot 3 weken blijven zitten. Een hennadesign verdwijnt vanzelf.

Elk mens is uniek en zo ook elk hennadesign

Wij werken vanuit de vrije hand en mixen diverse stijlen. Uiteraard kun je wel vooraf kenbaar maken wat jou ideeën en/of wensen zijn zodat we een geheel eigen design kunnen maken. Er zijn diverse mogelijkheden voor het zetten van een hennadesign.

Na het zetten van het design krijg je van ons een handleiding om nog langer van je hennadesign te mogen genieten.



Jagua 


Jagua is een blauw/zwarte vrucht afkomstig uit het Amazone gebied. De Jagua lichaamskunst bestaat net als henna al duizenden jaren. Denk aan de lichaamstekeningen van de Maya’s en de Inca’s. De vrucht geeft een blauw/zwarte kleurstof af. Wanneer deze kleurstof in aanraking komt met de huis kleurt de huid blauw/zwart. In eerste instantie is de kleur nog niet goed zichtbaar, maar kleur na enkele uren donkerder. Net als bij Henna gaat het design geleidelijk vervagen en verdwijnt het van het lichaam.

Jagua kan zowel bij vrouwen als bij mannen gebruikt worden.

Locatie mogelijkheden

Het is mogelijk om een hennadesign te laten zetten bij ons op de locatie in Hendrik-Ido-Ambacht. Maar ook is er de mogelijkheid dat wij naar jou toekomen. Reiskosten worden bereken op basis van 0.30 cent per kilometer. Parkeerkosten zijn wanneer nodig voor de klant.


Kosten

Hennadesign klein/groot prijs op aanvraag


Henna belly (henna op de zwangerebuik) 75 euro pp (incl. 21%btw)