Schminken is niet alleen voor kinderen. Maar ook voor volwassenen kan het een mooie aanvulling zijn op de outfit. Het design kan van een simpel vlindertje op de hand tot een hele metamorfose van het gezicht en/of lichaam. Schmink kan sierlijk maar ook heel feestelijk zijn of juist heel erg griezelig en spookie. De mogelijkheden zijn uiteenlopend. 

Voor elke gelegenheid kun je bij Just Dymph terecht voor een profesionele face en/of bodypaint. Van (kinder)feestje tot halloween. Van een bruiloft tot aan een individuele opdracht.


Wij werken met professionele materialen en verruimen onze kennis door bijscholing.


Workshops & cursussen

Buiten het plaatsen van face en/of bodypaint geven wij ook diverse workshops voor beginners en gevorderden. Deze worden door ons georganiseerd of op aanvraag van de klant.


kosten

Omdat elke aanvraag anders is en er diverse mogelijkheden zijn is het niet vooraf mogelijk hier een prijs voor te geven.

Wij baseren de prijs op:

Locatie

Wat voor /gelegenheid/evenement/feest

Aantal personen

Wat zijn de wensen

Wij werken graag klantgericht en proberen zoveel als mogelijk aan de wensen te voldoen. Daarom vragen wij om bij interesse zeker contact met ons op te nemen om een passende offerte te kunnen maken.Locatie mogelijkheden:

Het is mogelijk om een painting te laten maken bij ons op de locatie in Hendrik-Ido-Ambacht. Ook hebben wij de mogelijkheid dat wij naar jou toekomen. 

Reiskosten worden berekend op basis van 0.30 cent per kilometer.

Parkeerkosten zijn wanneer nodig voor de klant.


Contact