Een bellypainting ook wel een buikschildering genoemd kun je als cadeau geven en krijgen. Leuk voor bijvoorbeeld op een babyshower. Uiteraard kun je het ook jezelf cadeau geven. 

Een moment van rust en ontspanning voor jezelf en tegelijk je buik laten beschilderen als een kleurrijk aandenken van een toch wel belangrijk moment in je leven. 

De bellypaint is ook te gebruiken voor het geboortekaartje of schilderij voor de babykamer. 

In een voorgesprek worden alle wensen besproken. De kleuren, de vormen en eventueel het geslacht en de naam. Na dit gesprek zal er een ontwerp gemaakt worden die éénmalig word aangebracht doormiddel van schmink op waterbasis. Helaas is schmink afwasbaar en zal de tekening niet langer dan één dag op de buik zitten. 


Er is ook een mogelijkheid om een design met henna op de buik te laten zetten. Dit zal ongeveer 1 tot 2 weken blijven zitten.


Na het zetten van de bellypainting worden er mooie foto’s gemaakt met of zonder gezin/ partner. Na bewerking krijgt u de foto’s toegestuurd en kun je nog lang nagenieten van deze bijzondere ervaring.


Maak tijdig een afspraak. Dan heb je voldoende keus in dag en tijdstip.

Het beste is om een afspraak te maken rond de 30 weken van de zwangerschap.

De tijdsduur van een afspraak in ongeveer 2 uur


Kosten

Bellypaint 70 euro pp (incl. 21% btw) 


Locatie mogelijkheden:

Het is mogelijk om een bellypainting te laten zetten bij ons op de locatie in Hendrik-Ido-Ambacht. Ook hebben wij de mogelijkheid dat wij naar jou toekomen. 

Reiskosten worden berekend op basis van 0.30 cent per kilometer.

Parkeerkosten zijn wanneer nodig voor de klant.